Google mijn bedrijf

Communiceer kosteloos met klanten op Google

Met een Google Mijn Bedrijf-account krijgt u meer dan een bedrijfsvermelding. Via uw kosteloos bedrijfsprofiel kunt u eenvoudig in contact komen met klanten op Google Zoeken en Maps.

Trek de aandacht op Google met een gratis bedrijfsprofiel

Uw gratis bedrijfsprofiel is meer dan een lokale vermelding: u kunt zo beheren hoe uw bedrijf wordt getoond op Google Zoeken en Maps.

Werf klanten met een geweldig bedrijfsprofiel

U kunt foto’s en aanbiedingen op uw profiel posten om te laten zien wat uw bedrijf uniek maakt en er zo voor zorgen dat klanten voor u blijven kiezen.

Win het vertrouwen van uw klanten door op reviews te reageren

Consumenten vinden bedrijven die reageren op reviews 1,7 keer zo betrouwbaar als bedrijven die dat niet doen (76% tegenover 46%).*

Geef klanten meer manieren om u te bereiken

Uw klanten zijn er klaar voor om contact te leggen door te bellen, berichten te sturen of reviews te schrijven. Meer communicatiemogelijkheden, betekent meer zakendoen.

Houd uw klanten op de hoogte

Heeft u nieuwe productfoto’s, openingstijden of menu-items? Klanten zoeken naar meer dan een lokale vermelding. Met een bedrijfsprofiel op Google kunt u uw bedrijf op zijn best laten zien.

Bekijk hoe klanten contact maken

Klikken, bellen, afspraken maken, volgen – bekijk de interactie van klanten met uw bedrijfsprofiel.

Leg contact en behaal resultaten

Klanten kunnen rechtstreeks vanuit uw profiel reviews achterlaten en afspraken voor services maken. Als u het makkelijk maakt om zaken te doen, groeit uw zaak.

oyit