Beter gevonden worden in Google

Was het een aantal jaren geleden al voldoende om een website of webwinkel te hebben om omzet te genereren, is dat met de toegenomen online activiteiten van zowel de klant als ook aanbieders niet meer zo eenvoudig.
Het nu met name zaak om gevonden te worden op de gewenste zoekwoorden. Veel bedrijven, en ook Oyit bieden hiervoor diverse SEO-oplossingen aan. Maar waarom is SEO zo belangrijk?

Waarom is SEO BELANGRIJK?

Als u een bedrijf bezit of een website beheert, wilt u waarschijnlijk dat er verkeer naartoe gaat. Uw wilt bezoekers om uw pitch, producten en/of diensten te tonen. SEO is belangrijk omdat het zich specifiek richt is op het verbeteren van de online aanwezigheid, op het beter gevonden worden op het internet bij zoekmachine als bijvoorbeeld Bing en Google.

Is SEO nodig voor elk type bedrijf?

In de meeste gevallen wel!
Als uw bedrijf producten of diensten aanbiedt waarbij gebruikers zoekopdrachten intypen om informatie te vinden, dan moet SEO een hoge prioriteit hebben. Weet de klant u niet te vinden dan mist u kansen.

Al zijn er situaties waarin SEO niet noodzakelijk is:
– Als uw website niet bedoeld is om gevonden te worden. Bijvoorbeeld, als u een website heeft die gewijd is aan interne training voor uw bedrijf.
– Als u op zoek bent naar (per) directe leads en/of verkoop.

SEO is een proces dat niet van de ene op de andere dag succes oplevert. Het vereist strategische planning, uitvoering en doorlopend management om SEO succes te bevorderen. Voor een meer directe verkoop verwijs ik graag naar SEA.

Wat kan SEO doen voor uw bedrijf?

Ik heb op de volgende pagina een opsomming gemaakt van de belangrijkste voordelen van SEO voor uw bedrijf. Oyit Consultancy helpt u graag uw SEO gestalte te geven, want de lijst met voordelen is lang en meetbaar. In de online wereld zult u voor een SEO-optimalisatie moeten kiezen om bezoekers en, via de juiste conversies, omzet te genereren.

Lees hierover meer op de volgende pagina