Beter gevonden worden in Google

Een aantal jaren geleden was het al voldoende om een website of webwinkel te hebben om omzet te genereren.
Dat is vandaag de dag, met de enorm toegenomen online activiteiten van zowel de klant als ook aanbieders, niet meer het geval. Met name het aantal webwinkels is exponentieel in aantal gestegen.
Dus is het nu zaak om gevonden te worden op de gewenste zoekwoorden. Veel bedrijven, en ook Oyit bieden hiervoor diverse SEO-oplossingen aan. Maar waarom is SEO zo belangrijk?

Beter gevonden worden in Google

Waarom is SEO zo belangrijk?

Als u als bedrijf of particulier met een website omzet tracht te genereren, wilt u dat er verkeer naar uw website gaat. Uw wilt bezoekers ontvangen om uw pitch, uw producten en/of uw diensten te tonen.
SEO is belangrijk omdat het zich specifiek richt is op het verbeteren van de online aanwezigheid, op het beter gevonden worden op het internet bij zoekmachine als bijvoorbeeld Bing en Google.
Meer bezoekers leidt met de juiste conversie tot meer klanten.

Is SEO nodig voor elk type bedrijf?

In de meeste gevallen wel!
Als uw bedrijf producten of diensten aanbiedt zult u ervoor moeten zorgen dat wanneer gebruikers zoekopdrachten intypen, om informatie te vinden gerelateerd aan uw bedrijf, zij uw bedrijf kunnen vinden. Uw bedrijf kunnen zien in het overzicht van pagina’s in de zoekmachines.
Want weet de klant u niet te vinden, dan mist u kansen en omzet.

Al zijn er situaties waarin SEO niet noodzakelijk is:
– Bijvoorbeeld wanneer uw website niet bedoeld is om gevonden te worden.
– Wanneer u een website heeft die gewijd is aan interne training voor uw bedrijf.
– Als u op zoek bent naar (per) directe leads en/of verkoop.

SEO is een proces dat niet van de ene op de andere dag succes oplevert. Het vereist strategische planning, uitvoering om voor succes te zorgen. Voor een meer directe verkoop verwijs ik graag naar SEA.

Wat kan SEO doen voor uw bedrijf?

Ik heb op de volgende pagina een opsomming gemaakt van de belangrijkste voordelen van SEO voor uw bedrijf. Oyit helpt u graag uw SEO gestalte te geven, want de lijst met voordelen is lang.
In de heden ten daagse online wereld zult u voor een SEO-optimalisatie moeten kiezen om bezoekers via de juiste conversies omzet te laten genereren. Beter gevonden worden in Google is een must.

Lees hierover meer op de volgende pagina…